logo
TENTANG KAMI

REWANAS Sdn Bhd telah didaftarkan pada 2005 mengikut Akta Perniagaan 1965 dengan nombor pendaftaran 706165-K. Syarikat ini ditubuhkan sebagai syarikat persendirian dan dikendalikan oleh kumpulan yang berpendidikan, berpengalaman dan profesional. Syarikat ini bersikap tegas, jujur dan bertanggungjawab dalam melaksanakan semua kerja serta memberi sepenuh perhatian dalam setiap projek yang dijalankan. Syarikat ini dimiliki oleh 100% Bumiputera yang berwawasan tinggi.

Skop kerja yang dijalankan secara ringkasnya adalah dalam pembekalan peralatan komputer, komputer media (computer consumables), kertas fotokopi,, kertas komputer, kertas faksmili setaq peralatan-peralatan pejabat berkaitan.

Misi Syarikat

 

Dalam permulaan alaf yang baru ini, kami mempunyai misi tabg berdaya saing dan amat kompetitif, iaitu meberikan perkhidmatan serta mutu kerja yang hanya terbaik untuk mencapai matlamat syarikat dan wawasan negara

 

Piagam Syarikat
  1. Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, efisyen dan kompetitif serta berkemahiran untuk memenuhi kepuasan pelanggan.
  2. Menjalinkan hubungan perniagan 2 hala yang memastikan "win-win" situation dalam jangka masa panjang.
  3. Berusaha gigih dalam memastikan kami menjadi sebuah syarikat bumiputera yang berdaya saing, terkenal dan dihormati
  4. Memastikan harga barangan dan perkhidmatan kompetitif kepada semua pelanggan